Reparație profesională a dispozitivelor digitale

Piața dinamică a tehnologiilor informaționale a transformat aproape fiecare a doua persoană de pe planetă într-un utilizator al unui laptop, calculator, smartphone. Mobilitatea este principalul factor în popularitatea dispozitivelor și, în același timp, cauza deteriorării tehnologiei digitale. Cu siguranță, un laptop și un telefon sunt tovarăși de viață. Doar până la un anumit punct, ei sunt capabili să reziste pălituri, căderi, scăldat, să ia porții de cafea și mâncăruri rămase și să fie o platformă pentru testarea softurilor dubioase.

Deteriorarea unui dispozitiv electronic nu este o problemă obișnuită și nici nu este o problemă cu fotografiile și fișierele pierdute. Refuzul funcționării echipamentului electronic schimbă viața obișnuită, restricționează comunicarea, poate provoca daune afacerilor, poate perturba planurile personale.

La primul semn al unei defecțiuni a unui calculator staționar, laptop sau telefon mobil, cea mai corectă soluție este să contactăm un SERVICE CENTRU.

Repararea tuturor tipurilor de calculatoare și echipamente de tipărire este o specializare a SERVICE CENTRULUI RIOLIT SISTEM. Astăzi, piața serviciilor de reparații pentru calculatore și laptopuri este plină de specialiști. Este dificil să găsești propuneri în care deviza frumoasă reflectă cu adevărat profesionalismul, priceperea, competența. Nu facem acțiuni erupționale și nu dăm promisiuni goale. Soluționăm cu succes problemele cu echipamentul dumneavoastră digital.

Servicii de reparație al dispozitivelor electronice

 Centrul nostru de servicii oferă o gamă completă de servicii pentru repararea echipamentelor electronice ale tuturor producătorilor. Avem totul de ce este nevoie pentru diagnostic, reglare și reparație la nivel profesional:

 •          specialiști responsabili și cu experiență, care cunosc foarte bine tehnologia, cunoscând în detaliu hardware-ul, software-ul versiunilor învechite și noi;
 •          componente originale sau analogice autorizate;
 •          echipamente pentru diagnostic și recuperare;
 •          software licențiat.

Printre servicii:

 •          diagnostica și profilaxia laptopurilor, telefoanelor, tabletelor, calculatoarelor;
 •          repararea și înlocuirea matricei;
 •          montarea / dezasamblarea cipurilor de pe placi de bază, plăci video pe o stație de lipit cu infraroșu;
 •          instalarea modulelor de memorie, a CD-RW, DVD-RW;
 •          instalarea de hard disk-uri;
 •          înlocuirea conectoarelor, a calurilor flex, a ventilatoarelor;
 •          modernizare, upgrade;
 •          reglarea, refacerea sistemului de operare;
 •          recuperarea informației de pe orice tip suport;
 •          personalizarea software-ului la nevoile clientului.

Lista de mai sus este departe de o listă completă de operații hardware și software pe care le efectuăm. Ne puteți contacta pentru orice abateri de la funcționarea normală a dispozitivelor.

 

Etapele interacțiunii

Repararea calculatoarelor staționare, laptopurilor, telefoanelor începe cu un diagnostic amănunțit. Diferența cheie al SERVICE CENTRULUI nostru constă în restaurarea nu al întregului set de componente, ci doar a componentelor cu adevărat defecte.

În stadiul de diagnostic:

 •          se identifică deteriorarea mecanică a componentelor, se evaluează fezabilitatea reparației. În unele cazuri, este mai rentabil din punct de vedere financiar achiziționarea de echipamente noi decât efectuarea unei recuperări complexe. Atentionam mereu clientii cu privire la astfel de situatii, riscuri;
 •          verifică funcționarea software-ului și a sistemului de operare;
 •          costul și termenii de execuție a lucrărilor sunt determinați și convin cu clientul.
 •          Diagnosticul profesional al erorilor face posibilă oferirea celei mai bune opțiuni de recuperare pentru preț și calitate.

În continuare:

 •          eliminarea problemelor detectate, dacă este necesar - înlocuirea componentelor. Pentru reparații complexe și riscante, copiem informația de pe hard disk pe card flash sau suport portabil. Nu vă faceți griji referitor la siguranța fișierelor importante și fotografiilor;
 •          testarea completă a performanței.

Rezultatul contactării SERVICE CENTRULUI este un echipament complet operațional și recomandări pentru modernizarea dispozitivului. Lucrările efectuate și componentele livrate au garanție de la producător.

 

Când să contactați centrul de service?

Există două mari categorii de defecțiuni în echipamentele de calcul și birou:

• dispozitivul nu funcționează: nu pornește, nu răspunde la apăsările de taste, nu poate fi operat;

• laptopul, smartphone-ul funcționează, dar cu eșecuri enervante: apare o repornire spontană, performanța scade, ecranul rămâne gol, tastele „se blochează”, sunetul dispare, conexiunea WI-FI se pierde etc.

În prima versiune, prudența utilizatorului este suficientă pentru a solicita ajutor profesional. Mulți încearcă să facă față celei de-a doua categorii de defecțiuni pe cont propriu, folosind numeroase sfaturi pe site-urile de internet, recomandări ale „experților” în hardware și software.

Apelul neîndeplinit la specialiști, încercările de a reanima un dispozitiv electronic pe cont propriu duc la o creștere a costurilor și o creștere a timpului de reparație sau la pierderea informațiilor fără posibilitatea recuperării acestuia.

Este mai periculos să-ți încredințezidispozitivul maeștrilor cu calificare dubioasă și prețuri reduse pentru servicii. Practica lucrărilor noastre arată că după o astfel de „restaurare”, sunt necesare reparații repetate, care sunt deja mai complexe și costisitoare.

 

Dacă doriți să utilizați funcționalitatea echipamentelor stabilite de producător pentru 100%, și să vă bucurați de funcționarea stabilă a dispozitivelor, urmați recomandări simple:

• contactați periodic SERVICE CENTRUL pentru curățare și întreținere. Frecvența operațiunilor de servicii depinde de marcă, model de computer, telefon, laptop. Experții noștri vă pot consultanță la această întrebare;

• Nu încercați să rezolvați de sinestătător problemele. Căutați ajutor profesional în timp util, pentru a nu agrava problema;

• Nu instalați software fără licență;

• Nu executați funcțiile de reparare a sistemului de operare fără o experiență suficientă în acest domeniu.

 

Evitați riscul și așteptări îndelungate. Contactați RIOLIT SISTEM. Prețurile noastre sunt motivate, în concordanță cu calitatea reparațiilor. În viitor, ne vom extinde specializarea în repararea aparatelor de uz casnic.

  RIOLITSISTEM Service center Telefon mobil+37361060020
TelegramViberWhatsApp+37361060020
E-mail[email protected]
Televon staționar+37322449113
Skyperiolitsistem.veaceslav
Product added to wishlist
Adăugat la lista de comparație