StarCard RIOLIT SISTEM

Credit Star Card fără dobândă

Pe piața creditelor, cardurile cu posibilitatea de a rambursa banii în tranșe câștigă popularitate. Ele permit să plătiți în magazinele de bunuri și servicii prin credit cu 0%, iar rambursarea banilor în perioada specificată, este timpul în care utilizarea banilor împrumutați este gratuită.

Vă oferim să profitați de ofertă avantajoasă și să faceți o achiziție la magazinul de calculatoare RIOLIT SISTEM cu Star Card, emis de Victoriabank.

Cum faci cumpărătura?

Căutați de mult timp un laptop, visați să cumpărați o tabletă sau un telefon mobil, dar nu aveți destui bani? Situația similară apare adesea, dar are o soluție rațională dacă ai Star Card. Alege echipamente pentru calculator, accesorii de la producătorii de top din cea mai largă gamă în magazinul nostru, achită cu cardul Stea Card și rambursați prin rate în termen de trei luni. Achizițiile sunt disponibile în limita de credit stabilită de bancă.

Avantajele Dumneavoastră:

 •     folosiți laptopuri, smartphone, accesoriile, computerele și echipamente de birou acum și nu atunci când apar bani;
 •     alegerea unui model de laptop sau telefon care se potrivește cerințelor dvs. și nu se încadrează doar în buget;
 •     zero procente comision pentru împrumut;
 •     prezența cardului – un instrument profitabil și care poate fi folosit și în alte magazine, parteneri ale băncii, numărul cărora este în creștere;
 •     fără penalități pentru rambursarea anticipată a ratelor;

Cu noi, vă puteți concentra la achiziție, fără a vă preocupa de partea financiară a problemei. Alegerei fără griji contribuie o atmosferă plăcută, consultanți prietenoși și competenți, care vor răspunde la orice întrebare.

Condițiile de utilizare a unui împrumut fără dobândă sunt clare și transparente, ele sunt clar definite în acord. Titularul Star Card poate achiziționa bunuri și rambursa banii în trei rate fără să plătească dobândă. La fiecare plată cu cardul se acumulează puncte de fidelitate.

Pentru ce este util Star Card?

Produsul are caracteristici standard pentru cardul de credit. Limita maximă a creditului este de 150.000 de lei, dar pentru ca banca să aprobe o astfel de sumă, împrumutatul trebuie să fie cu imobil în gaj. Limita de 3.000 de lei se distinge prin condiții loiale. Împrumutul este emis până la 5 ani. Suma împrumutului este stabilită individual, în funcție de nivelul veniturilor împrumutatului, sarcina financiară totală și istoricul creditului.

Creditarea consumatorului poate fi predestinat pentru orice necesități personale. Banii pot fi cheltuiți pentru a plăti pentru orice servicii și bunuri fără a raporta la bancă. Alte caracteristici ale Star Card:

 •     perioada de grație pentru împrumut de 56 de zile;
 •     posibilitatea reîncărcării cu fonduri proprii;
 •     retragere de numerar x în bancomate și POS - terminale cu comision redus;
 •     problemă gratuit și întreținere lunară ieftin, doar 1, 5 euro.

Cardul Star este ideal pentru cumpărătorii disciplinați, care își plătesc confortabil datoria în rate lunare egale. În cazul utilizării unui card de credit obișnuit, trebuie să plătiți un anumit procent din datorie în fiecare lună, plus plata dobânzilor.

Cardul de credit este un instrument de plată sigur și convenabil. Nu trebuie să poarte e cu o pungă de numerar să vă faceți griji cu privire la siguranța. Un alt avantaj al produsului - grace- peridespred, care se aplică tranzacțiilor în numerar și fără numerar. Dacă nu doriți să faceți cumpărături, dar doriți să utilizați numerar, îl puteți utiliza și timp de 56 de zile gratuit, sub rezerva rambursării complete a datoriei înainte de sfârșitul perioadei de grație.

Cum pot primi un card?

Un card de credit poate fi eliberat rezidenților Republicii Moldova cu vârsta cuprinsă între 18 și 65 de ani, cu cel puțin 4 luni de experiență în locul actual, fără istoric de credit negativși... Pentru a obține o cerere și un pașaport.

Cum funcționează creditarea fără dobândă?

Fiecare produs bancar nou provoacă neîncredere în rândul cumpărătorilor. Se știe că banca furnizează fonduri împrumutate pentru o anumită taxă, care este exprimată în procente. Cum este oferit planul de transfer gratuit? Nu există aici capcanele și hype-urile, banca stabilește parteneriate cu magazinele, în special, cu magazinul de electronică tehnică computerizată RIOLIT SISTEM. Magazinul nostru plătește dobândă băncii în locul clienților.

Acest model de monetizare este benefic pentru trei părți la tranzacții:

 •   un magazin interesat de clienții care vin exact către el;
 •   banca care primește dobândă de la partenerera;
 •   la titularul cardului carelea utilizează un împrumut fără dobândă și achiziționează bunuri de calitate dintr-o gamă largă.

Folosiți oportunitatea de a cumpăra echipamente de calculator din magazinele noastre de marcă fără comisioane și plata în exces Pentru detalii, apelați la consultanți. Utilizați laptopuri moderne, telefoane, tablete în scopuri personale și de afaceri, pentru comunicare și timp liber.

Product added to wishlist
Adăugat la lista de comparație