Activitatea companiei RIOLIT SISTEM este îndreptată spre îmbunătăţirea modului de viață a oamenilor. Mereu ne gîndim cum să facem viaţa cumpărătorilor noştrii mai convenabilă, confortabilă și interesantă, păstrând cea mai mare plăcere de la achiziție.

 RIOLIT SISTEM Moldrec

Noi realizăm ideile în comerț punînd la dispoziţia ta gama enormă de produse - electrocasnice, tehnică de uz casnic, produsele digitale şi accesorii - tehnică ce îmbunătățește calitatea vieții fiecărei persoane. Dar, produsele noastre nu sunt simple articole de uz casnic. Noi încercăm să oferim valoarea nematerială clienților noștri, garantînd fiabilitate și securitate, încredere și confort.

În plus, fiind una dintre cele mai mari retail companii din Moldova, înțelegem cât de importantă este contribuția noastră la menținerea echilibrului ecologic al planetei. Prin urmare protecția mediului este, de asemenea, o prioritate pentru noi. De aceea ne-am alăturat proiectului social e-Reciclare, ce are drept scop gestionarea ecologică a deșeurilor electronice. Noi ajutăm la colectare, depozitare, reciclare tuturor tipurilor de deșeuri electronice pentru ca întreaga societate să se bucure de un mediu mai curat, pentru ca copii noștri să crească într-un mediu mai curat.

Te îndemnăm și pe tine să fii parte a inițiativei:

- Nu arunca la gunoi echipamentul tău electronic, dar transmite-l la reciclat;

- Spune familiei, prietenilor, colegilor despre efectele benefice ale reciclării;

 

Să protejăm împreună mediul înconjurător!

Product added to wishlist
Adăugat la lista de comparație