Tehnică pe credit: rapid, avantajos, sigur

Vrei să ai produsul dorit și relevant acum, dar nu ai suma necesară? În asemenea situație se pomenesc deseori firme, companii, antreprenori și persoane fizice. Există o soluție avantajoasă - procurarea de telefoane mobile, laptopuri, electrocasnice pe credit. Argumentele sunt puternice:

·         În cazul scumpirii produsului care a fost cumpărat pe credit, prețul acestuia nu se modifică, fiind inițial stipulat în contract;

·         Poți să te folosești de tehnica dorită chiar acum, fără să te temi că modelul ales va dispărea sau se va învechi până vei acumula suma necesară;

·         Poți plăti în rate, ceea ce este important dacă prețul de achiziție este unul considerabil.

Cumpărând echipamente și tehnică pe credit, beneficiezi de oportunitatea valoroasă de a le folosi în timp util, la zi.

In magazinul online și de retail RIOLIT SISTEM poți alege modele moderne de smartphone-uri, laptop-uri, televizoare, frigidere și alte electrocasnice mari și mici, luându-le pe credit.

Condiții de creditare avantajoase

Înmulțim avantajele cumpărării pe credit enumerate mai sus cu cele mai bune condiții pentru cumpărători:

·         Nu este nevoie să colectezi numeroase certificate și să-ți confirmi venitul. Pentru înregistrare ai nevoie doar de pașaportul național (buletinul de identitate);

·         Clienții nu sunt nevoiți să completeze formulare cu o mulțime de file - documentele sunt perfectate de managerii noștri;

·         Rata dobânzii și programul de rambursare sunt specificate în contract. Consultanții noștri răspund onest, folosind un limbaj accesibil, la toate întrebările legate de împrumut.

Partenerii noștri sunt organizații de creditare respectabile, cu o reputație impecabilă. Un parteneriat pe termen lung reciproc avantajos ne permite să facem oferte profitabile pentru toți, inclusiv un împrumut cu dobândă zero (achitare de rate), un program individual de rambursare, amânarea începutului plăților cu o lună și altele. Nu există comisioane ascunse la împrumuturi, și este permisă rambursarea anticipată fără penalități.

Decizia de a acorda un împrumut se ia în câteva minute, ceea ce scutește clienții de așteptarea chinuitoare a aprobării.

Cum cumpăr tehnică pe credit?

Schema noastră de interacțiune este simplă de tot: vizitezi magazinul, îți alegi un dispozitiv, obții prompt un împrumut. După aceea, poți lua bunul procurat pentru a-l folosi în scopul propus. 

Clienții își concentrează eforturile exclusiv pe alegerea produsului potrivit, primind informații complete privind caracteristicile, particularitățile de funcționare și alte aspecte conexe.

Fii rațional! Bucură-te de cumpărături!

Product added to wishlist
Adăugat la lista de comparație