Despre noi

Cine suntem?

În viața omului modern, computerul ocupă un loc important. Compania RIOLIT SISTEM SRL furnizează echipamente informatice pentru clienții din sectorul corporativ și retail. RIOLIT SISTEM SRL operează pe piața calculatoarelor de peste 15 ani. Aici găsiți tot ce privește calculatoarele: componente, periferice, echipamente de imprimare, echipamente de rețea, laptopuri, tablete, accesorii, piese de la laptopuri și multe altele.

  • Produse de cea mai bună calitate
  • Cele mai bune servicii pentru clienții noștri
  • Garanție direct de la producător

Misiunea noastră?

Politica de sortare vizează cooperarea numai cu cele mai bune firme, producători de echipamente și componente de birou. Datorită experienței noastre și îmbunătățirii continue a tehnologiei, garantăm calitatea și fiabilitatea produselor noastre, după cum reiese din încrederea și perseverența clienților noștri. Ne străduim să vă oferim cel mai înalt nivel de servicii, un sistem flexibil de stabilire a prețurilor, suport tehnic complet. Puteți comanda o configurație unică a computerului și puteți obține sfaturi specialiștilor. Este posibilă plasarea unei comenzi pentru un lot mare de echipamente.

cms-img

Ce putem?

RIOLIT SISTEM SRL oferă soluții inginerești de înaltă calitate și o abordare individuală pentru fiecare client. Productie, vânzare, reparatii, intreținere. Compania face reparații de orice complexitate și al oricărui echipament de calcul.

InfoNumele RIOLIT provine din cuvintele grecești ρεω — a curge și λίθος — piatră. Aceasta este o piatră vulcanică rară. Este un analog vulcanic al granitului.
Product added to wishlist
Adăugat la lista de comparație